Urolige, trætte og udadreagerende borgere

Trådløs Ble Sensor

Urolige, trætte og udadreagerende borgere 

En våd ble kan være ukomfortabel, og det kan resultere i, at den inkontinente borger bliver urolig. Med Wear&Cares sensorteknologi er det muligt at sørge for, at bleen bliver skiftet til tiden, med det resultat, at borgeren vil være mere rolig. Samtidig mindskes risikoen for, at borgeren bliver udadreagerende.

Nattesøvnen er helt essentiel for et menneske, og at blive vækket unødvendigt, fordi bleen skal tjekkes rutinemæssigt, kan være ødelæggende for en sammenhængende og rolig nattesøvn. Med Wear&Cares sensorteknologi behøver plejepersonalet ikke længere at forstyrre borgeren unødvendigt om natten, og dermed øges mulighederne for en uforstyrret nattesøvn.

Andre artikler som kan havde interesse

Hvad er velfærdsteknologi?

Hvad er velfærdsteknologi?

Hvad er velfærdsteknologi?Velfærdsteknologi er i dag et vilkår. Et velkomment vilkår. Både hos borgere og hos medarbejdere. Tiden er forbi, hvor...

læs mere
Urinvejsinfektioner

Urinvejsinfektioner

Hvad er en urinvejsinfektion? Urinvejsinfektion er en infektion i blæren, forårsaget af bakterier fra tarmen eller urinrørets munding. Normalt er urin...

læs mere