Forebyg dødelige infektioner

Inkontinenz-Pads

Forebyg dødelige infektioner 

Ældre med demens rammes oftere af infektioner. En ældre dement har syv gange højere risiko for at dø, efter en indlæggelse med en infektion, sammenlignet med en ældre uden demens, som ikke er behandlet mod en infektion*.  Derfor er det vigtigt, at infektioner forebygges, ved at borgere ikke kommer til at ligge for lang tid med en våd ble, hvor bakterier trives og udvikler sig. Her kan Wear&Cares sensorteknologi til bleer medvirke til, at borgeren ikke ligger for længe i en våd ble og dermed mindske risikoen for infektioner, som kan have fatale konsekvenser.

 

*forskergruppen fra Nationalt Videnscenter for Demens på Rigshospitalet i København

Andre artikler som kan havde interesse

Paradigmeskifte og blekultur

Paradigmeskifte og blekultur

Paradigmeskifte og blekultur En ble skal skiftes til tiden, men hvornår er det? Inden for plejesektoren har man længe skiftet ble med formodningen om, at...

læs mere