Urolige, trætte og udadreagerende borgere

Trådløs Ble Sensor

Urolige, trætte og udadreagerende borgere 

En våd ble kan være ukomfortabel, og det kan resultere i, at den inkontinente borger bliver urolig. Med Wear&Cares sensorteknologi er det muligt at sørge for, at bleen bliver skiftet til tiden, med det resultat, at borgeren vil være mere rolig. Samtidig mindskes risikoen for, at borgeren bliver udadreagerende.

Nattesøvnen er helt essentiel for et menneske, og at blive vækket unødvendigt, fordi bleen skal tjekkes rutinemæssigt, kan være ødelæggende for en sammenhængende og rolig nattesøvn. Med Wear&Cares sensorteknologi behøver plejepersonalet ikke længere at forstyrre borgeren unødvendigt om natten, og dermed øges mulighederne for en uforstyrret nattesøvn.

Andre artikler som kan havde interesse

Paradigmeskifte og blekultur

Paradigmeskifte og blekultur

Paradigmeskifte og blekultur En ble skal skiftes til tiden, men hvornår er det? Inden for plejesektoren har man længe skiftet ble med formodningen om, at...

læs mere
Forebyg dødelige infektioner

Forebyg dødelige infektioner

Forebyg dødelige infektioner Ældre med demens rammes oftere af infektioner. En ældre dement har syv gange højere risiko for at dø, efter en indlæggelse med en...

læs mere